На столичних вулицях можуть з'явитися американські радари


Американська компанія "ASC Іnt" готова облаштувати на київських дорогах радари з фіксування швидкості, системи розпізнавання номерів та інші сучасні технології, що використовують у всьому світі.

Про це йшлося на зустрічі з віце-президентом "ASC Іnt" Девідом Каммінсом, повідомляє прес-служба КМДА.

Керівники компанії "ACS Int" презентували широкий спектр своєї діяльності, основою якої є програми: збори коштів за паркування, фотофіксація порушень, запровадження програм безконтактної оплати проїзду в громадському транспорті, збір штрафів тощо.

За словами першого заступника начальника Головного управління транспорту КМДА Івана Шпильового, останні три роки столична влада "дуже серйозно займається вирішенням тих проблем, які сьогодні презентували колеги з американської компанії".

"Це, зокрема, такі потужні програми як Автоматизована система управління транспортом, Автоматизована система диспетчерського управління, оплата за послуги паркування, відеоспостереження за транспортними об'єктами та фотофіксація порушень", - сказав Шпильовий.

Він також наголосив, що нині в Києві доопрацьовується впровадження соціальної картки киянина, яка в тому числі передбачатиме і безконтактну оплату за проїзд у громадському транспорті.

Протягом тижня американці відвідають усі профільні комунальні підприємства, аби вивчити транспортні завдання Києва та, можливо, долучитися до їх виконання.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ