У Києві пройде ярмарок для садівників та городників


11 та 12 квітня у столиці пройде міський ярмарок з продажу товарів для садівників, городників та фермерів.

Як повідомляє прес-служба КМДА, ярмарок відбудеться на вулиці Ревуцького у Дарницькому районі столиці.

На ярмарку в широкому асортименті буде представлено насіння квітів, овочевих культур, посадкового матеріалу, саджанці фруктових дерев та ягід.

Також кияни зможуть придбати садово-городній реманент, мінеральні добрива, засоби захисту рослин, інші супутні товари для садівників, городників та фермерів.  Ярмарок працюватиме з 10 до 17.00 години.  

Крім того, 10 та 11 квітня у Києві пройдуть сільськогосподарські ярмарки, на яких можна придбати продукти за цінами на 10-15 % нижчими від ринкових. 

На ярмарках киянам та гостям міста запропонують широкий асортимент продуктів харчування. Зокрема, м'ясо та м'ясопродукти, молоко та молочні вироби, рибу, картоплю, овочі, фрукти, борошно-круп'яні та бакалійні товари, цукор та багато інших продовольчих товарів.  

10 квітня ярмарок відбудеться у Шевченківському районі на вул. О. Довженка, 6.

11 квітня ярмарки відбудуться у Голосіївському районі на вул. Паньківській, в Оболонському районі на пр. Оболонському, 23-43, у Печерському районі на вул. Червоноармійській (в межах вулиць Тверської та Ковпака).

Придбати дешевші продукти можна буде також у Святошинському районі на вул. Жолудєва, 6 та в Солом'янському районі на вул. Стадіонній.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ