У Черновецького кажуть, що вперше чують про "сухий закон"



Фото "Української правди"
У Головному управлінні з питань торгівлі та побуту КМДА повідомили, що інформація, розповсюджена "Вечірнім Києвом", щодо обмеження продажу алкогольних напоїв в одні руки не має під собою жодних підстав.

У Головному управлінні зазначили, що єдине питання, яке може обговорюватися, - це повна заборона продажу спиртного неповнолітнім, пише муніципальна газета "Хрещатик".

Як відомо, раніше муніципальна газета "Вечірній Київ" розмістила інформацію про "чергове нововведення" мерії, згідно з яким з 1 травня кияни зможуть купити не більше однієї пляшки горілки в одні руки. Зокрема, як писала газета, одному покупцеві продаватимуть не більше двох пляшок вина, або семи пляшок пива або шести банок іншого слабогазованого алкогольного напою.

Як пише "Хрещатик", у редакції газети "Вечірній Київ" повідомили, що йде розслідування про публікацію недостовірної інформації. Керівництво видання запевнило, що має намір вжити жорстких заходів до винних, щоб подібного не допустити в майбутньому.

Як відомо, газета "Вечірній Київ" входить до Київського медіа холдингу, керівником якого є радник мера Києва Казбек Бектурсунов.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ