Хлопець покінчив з життям через погані оцінки


У середу об 11.30 в Маріїнському парку сталася трагедія. 16-річний хлопець підбіг до "мосту закоханих" і, недовго думаючи, переліз через парапет та скочив униз.

Вижити бідоласі не вдалося. За словами очевидців хлопець здавався дивним, поводився так, наче втікав від когось, пише "Комсомольська правда".

"Коли це сталося, я саме займався автомобілем. Я побачив, як до поручнів підбіг молодий хлопець цілком пристойного вигляду - у джинсах і спортивній куртці. Але він поводився дивно, начебто тікав від когось, усе поглядав довкола", - сказав Максим, майстер СТО, яка знаходиться поруч з місцем трагедії.

За його словами, перед тим як стрибнути, самогубець подивився на дорогу, ймовірно, вибираючи момент, коли внизу не буде автомобілів.

"Як тільки наступив маленький просвіт серед авто, він відразу перекинув ногу через поручень і стрибнув униз. Через секунду на мосту закричали люди, і почувся характерний удар. Тіло лежало посеред Паркової алеї в калюжі крові", - додав Максим.

За словами очевидців, "швидка" навіть не намагалася допомогти хлопцю: лікарі просто зафіксували смерть.

Як виявилося, хлопець покінчив з життям через страх перед відрахуванням з коледжу.

За словами прес-офіцера Печерського РУ ГУ МВС Юлії Мусташ, у хлопця були давні проблеми з навчанням.  

"Щоб хлопця не відрахували, у коледж приїхали його батьки. Залишивши сина за дверима деканату, батько пішов розмовляти з викладачами. Видно, у цей час у голову хлопця закралися страшні думки. Не ставши чекати батьків і підсумків бесіди, він побіг у Маріїнський парк. Перед смертю юнак написав батькам SMS: "Я в Маріїнському парку, прощайте...", - розповіла Мусташ.

За словами викладачів коледжу, у те, що сталося важко повірити, адже хлопець був урівноважений і не мав схильностей до суїциду.

Крім того, ще зранку учителі говорили, що дали юнакові цілих три дні, щоб виправити погані оцінки. Та й у день трагедії, за їхніми словами, він не виглядав пригнобленим і навіть посміхався.

Варто відзначити, що це не перший випадок, коли "міст закоханих" став місцем смерті. За даними МВС, з 2000 року покінчили з життям, стрибнувши з цього моста, п'ятеро людей.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ