На Пасху громадський транспорт працюватиме цілодобово



На Великдень наземний громадський транспорт працюватиме цілодобово.

Про це у середу заявив перший заступник мера Денис Басс, повідомляє прес-служба КМДА.

"Ми активно готуємось до Великодня. В першу чергу, хочемо  забезпечити безперебійну роботу громадського транспорту у святкові дні, аби всі бажаючі могли дістатися без проблем до місць богослужіння. Ми вирішили також подовжити роботу наземного громадського транспорту і збільшити кількість рухомого складу, особливо в тих місцях, де очікується найбільше прихожан", - сказав Басс.

Він відзначив, що основні маршрути громадського транспорту будуть працювати цілодобово. Про графік роботи маршрутів киян повідомлять найближчим часом.

"Відповідні оголошення будуть розміщені у салонах автобусів, тролейбусів, які працюватимуть 19 квітня цілодобово", - сказав Басс.

За його словами, столична влада хоче також якнайкраще прикрасити столицю до Великодня. Для цього комунальні служби з  озеленення та благоустрою територій починають працювати у посиленому режимі.

"А ще до свята всі малозабезпечені кияни отримають паски", - зазначив заступник мера.

Крім того, столична влада має намір продовжити роботу метрополітену в ніч із 18 на 19 квітня до 1:00. Планується також, що 19 квітня метрополітен почне свою роботу о 5:00.

Як відомо, богослужіння у храмах столиці розпочнуться близько 23:30 18 квітня та триватимуть до 03:30 19 квітня. Освячення пасок продовжуватиметься до 11 - 12 години.

"Українська правда. Київ"
 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ