У "Борисполі" стали краще слідкувати за багажем


За І квартал 2009 року кількість скарг, пов'язаних з пошкодженням багажу та нестачею частини вмісту багажу у аеропорту "Бориспіль", зменшилась на 88%.

Як повідомляє прес-служба Міністерства транспорту і зв'язку, до служби наземного обслуговування надійшло чотири скарги, що на 50% менше, ніж у 2008 році, до оперативного центру служби авіаційної безпеки не надійшло жодної скарги.

Крім того у "Борисполі" була створена служба внутрішньої безпеки. Вана покликана протидіяти розкраданню багажу та інших матеріальних цінностей пасажирів.

Так, за період з вересня 2008 року до березня 2009 року виявлено завданих підприємству збитків на загальну суму 812 тисяч 525 гривень, накладено 38 дисциплінарних стягнень та звільнено з роботи вісім осіб.

Також порушено 12 кримінальних справ, за якими заарештовано три особи, ще вісім осіб знаходяться під підпискою про невиїзд. А за дрібні викрадення чужого майна притягнуто до відповідальності п'ять осіб.

"Статистика, яка постійно ведеться, показує суттєві позитивні зрушення у боротьбі з крадіжками у Міжнародному аеропорту "Бориспіль", - сказав гендиректор "Борисполя" Борис Шахсуваров.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ