У столиці знизили вартість розблокування коліс


Комунальне підприємство "Київтранспарксервіс" з 2 квітня знизило тарифи на розблокування коліс автомоблів, припаркованих у 1-й і 2-й зонах. Вартість такої послуги знизилася на 20-43,3%.

Про це йдеться в повідомленні "Київтранспарксервісу", повідомляють "Українські новини".

Згідно з наказом підприємства, погодженого з Головним управлінням цінової політики КМДА, тариф на розблокування коліс автомобіля в 1-й зоні паркування знизився на 43,3% або на 130 гривень до 170 гривень за один транспортний засіб.

Тариф на розблокування у 2-й зоні знизився на 20% або на 40 гривень до 160 гривень за машину.

Тариф на розблокування в 3-й зоні, який охоплює територію від меж 2-ї зони до меж Києва, залишився незмінним - 150 гривень за один транспортний засіб.

Як відомо, 1-а зона охоплює територію, обмежену Європейською площею, вулицями Трьохсвятительською, Михайлівською, Великою Житомирською, Володимирською, Льва Толстого, площею Льва Толстого, Великою Васильківською, Саксаганського, Еспланадною, Басейною, Шовковичною, Грушевського.

2-га зона перебуває в межах вулиць Набережно-Хрещатицької, Ярославської, Ярославського провулка, Нижнього Валу, Глибочицької, Артема, Мельникова, Теліги, Довженка, Індустріальної, Чоколовського бульвару, Червонозоряного проспекту, Московської площі, бульвару Дружби Народів, Набережного шосе.

Раніше повідомлялося, що з листопада 2008 року "Київтранспарксервіс" підвищив тарифи на розблокування коліс автомобілів, чиї водії не оплатили послуги паркування, в 1, 5-3 рази або на 50-200 гривень до 150-300 гривень за машину.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ