На ремонт столичних доріг виділили більше 150 мільйонів



Фото xauto.com.ua
У Києві затверджено план поточного ремонту доріг для приведення їх у відповідність до держстандарту та організації безпеки дорожнього руху в столиці.

Як повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор", на виконання ремонтних робіт у 2009 році виділено 151,4 мільйона гривень.

У корпорації відзначають, що за останні 10 років капітальний ремонт виконано на площі 2 мільйони 598 тисяч м2, відповідно 16 мільйонів 87 тисяч м2 потребують капітального ремонту.

За рахунок виділених коштів планують виконати капітальний ремонт шляхопроводу через залізничні колії на проспекті Палладіна біля ст. "Новобіличі", мосту Метро через річку Дніпро з заміною гідроізоляції та покриття проїзної частини і тротуарів, проспекту 50-річчя Жовтня.

Крім того, планується облаштувати проїзд транспорту вулицею Грінченка через Майдан Незалежності, а також продовжувати будівництво та реконструкцію вул. Здолбунівської.

Поточний і середній ремонт буде здійснено на 54 вулицях міста. 

Наразі шляхово-експлуатаційні управління "Київавтодору" виконують профілактичний ремонт і ліквідацію ямковості з застосуванням "литого" та "холодного" асфальтобетону.

Як повідомляє прес-служба КМДА, нині вже ліквідовано ямковість на загальній площі 32 тис. м2. Зокрема, відремонтовано Південний мостовий перехід, міст Патона, Московський міст, просп. Бажана та Відрадний, б-р. Лесі Українки, просп. Перемоги.

Також відсутні дефекти на б-р Лепсе, Новій дорозі від Повітрофлотського просп. до Великої кільцевої дороги, вул. Заболотного, Блакитного, Героїв оборони, Межигірській, Жмаченка, А. Навої, О. Теліги, О. Довженка, Щербакова, Парковій, Шовковичній та інших. 

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ