У кожному районі Києва буде по 2 паркінги



Київська міська державна адміністрація вирішила побудувати по 2 багатоповерхових паркінги в кожному районі столиці в 2009-2012 роках.

Про це йдеться у розпорядженні КМДА, повідомляють "Українські новини".

Згідно з розпорядженням,  Головне управління транспорту разом з Головним управлінням земельних ресурсів до 20 травня повинні визначити перелік земельних ділянок для будівництва паркінгів.

До 1 червня ці управління повинні відробити пропозиції з залучення інвесторів до проектування й будівництва.

Також міська адміністрація визнала таким, що втратив чинність, своє розпорядження від 4 серпня 2005 року, що передбачає будівництво по 2 багатоповерхових паркінги в кожному районі в 2005-2006 роках.

Як відомо, у серпні 2005 року Київська адміністрація вирішила побудувати по 2 багатоповерхових паркінги в кожному районі в 2005-2006 роках.

У травні 2008 року адміністрація вибрала інвесторів будівництва 4-х підземних паркінгів: під проїзною частиною вулиці Терещенківської, під площею Лесі Українки, під вулицею Хмельницького (від Хрещатика до Пушкінської) та під Спортивною площею.

У липні 2008 року КМДА вирішила залучити інвесторів до будівництва 3-х підземних й 2-х підземно-наземних паркінгів у центрі Києва.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ