Упритул до швидкісного трамваю втиснуть торговий комплекс


На ділянці площею більше 1 га, упритул до лінії швидкісного трамваю, виросте 7-поверховий комплекс із підземно-наземним паркінгом на 400 місць.

Відповідне рішення про будівництво нового торгово-офісного центра на проспекті Комарова, 48, у Солом'янському районі ухвалила київська містобудівна рада, пише "Сегодня".

За словами проектанта об'єкта Віктора Лещинського, під одним дахом розмістять кінотеатр на чотири зали, продуктовий і технічний супермаркети, галерею бутіків, басейн, боулінг-клуб на 14 доріжок, мережу кафе і фастфудів.

Будівництво розраховане на два роки, а вартість об'єкта перевищує 200 мільйонів гривень. Але, як відзначив Лещинський, нинішня криза може внести корективи в плани забудовників.

Ще один 10-поверховий центр із дворівневим підземним паркінгом планують втиснути в зеленій зоні, що на проспекті Возз'єднання. неподалік від мосту Патона.

Незважаючи на те, що будівництво поблизу житлових будинків і рекреаційної зони Дніпра заборонене, проект не відхилили, а просто відправили на доопрацювання.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ