Київрада продала землі на 65 мільйонів


Київська міська рада продала 9 земельних ділянок загальною площею  2,8 га за 64,8 мільйона  гривень.

Відповідні рішення були прийняті на пленарному засіданні 2 квітня, пише "Інтерфакс Україна".

Київрада прийняла рішення про продаж ТОВ "Портокале" земельної ділянки площею 0,14 га на вул. Шовковичній, 19-А у Печерському районі для експлуатації й обслуговування житлового будинку за 7,58 мільйона гривень.

ТОВ "Венбест" продано 0,14 га на просп. Перемоги, 90/1 у Шевченківському районі для реконструкції існуючого і будівництва нового адміністративного будинку за 4,92 мільйона гривень.

Центральному союзові споживчих товариств (Укрпотребсоюз) Київрада продала 1,78 га в провулку Радищева, 6 у Солом'янському районі для експлуатації й обслуговування комплексу будинків і споруджень автотранспортного підприємства за 41,1 мільйона гривень.

ТОВ "Оленка" придбало 0,07 га на вул. Генерала Потапова, 2 у Святошинському районі для експлуатації й обслуговування магазина за 1,65 мільйона гривень. ЗАТ "Плодоовоч" продано 0,06 га на бульв. Кольцова, 7-б у Святошинському районі для реконструкції магазина за 1,42 мільйона гривень.

ТОВ "Компанія "Ресайл" купила 0,23 га на вул. Академіка Заболотного на автодорозі "Київське півкільце", 21-й км (праворуч) у Голосіївському районі для будівництва автозаправного комплексу за 2,94 мільйона гривень та 0,2 га на вул. Академіка Заболотного на автодорозі "Київське півкільце", 22-й км (ліворуч) у Голосіївському районі для будівництва автозаправного комплексу за 2,52 мільйона гривень.

Підприємцеві Олексієві Куреновському продано 0,06 га на вул. Братиславській, 52 у Деснянському районі для будівництва кафе-магазина з літнім майданчиком на місці існуючого  торговельного кіоска за 1,04 мільйона гривень.

Підприємцеві Петрові Заровному Київрада продала 0,12 на на вул. Миколи Закревського, 32 у Деснянському районі для будівництва комплексу з обслуговування автотранспортних засобів з мийкою і кафе за 1,62 мільйона гривень
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ