Гулянка Аделаджі обійдеться в $2-3 мільйони



Фото "Газети по-київськи"
Святкування 15-річчя церкви "Посольство Боже" обійдеться його організатором приблизно в $2-3 мільйони.

Як пише "Газета по-київськи", у Палаці спорту, де 2 квітня пройшов перший день святкування, оренда приміщення коштує 80 тисяч грн за день. Тож за три дні гулянь "Посольство Боже" витратить 240 тисяч гривень.

Крім того, за словами фахівців з організації свят, прокат необхідної відеотехніки та устаткування коштуватиме не менше 20 тисяч гривень, великі плазмові екрани - 5 тисяч гривень, а декор залу потягне на 20-30 тисяч гривень.

Але, як відзначає газета, до витрат церкви також входить оплата квитків та розселення гостей, які приїхали не тільки з Білорусії і Росії, але й з Нігерії, США, Німеччини і навіть Латинської Америки.

Фахівці оцінили витрати пастора церкви "Посольство Боже" Сандея Аделаджі на саме свято у 350-400 тисяч гривень, а загальний кошторис з доставкою і розселенням гостей у $2-3 мільйони.

Як відомо, протягом 2-5 квітня "Посольство Боже" святкує 15 річницю. На свято Аделаджа запрошував президента Віктора Ющенка, прем'єра Юлію Тимошенко, мера Києва Леоніда Черновецького, а також президент США Барака Обаму.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ