Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/49d45b88d12d2/
Українська правда
Київ

Черновецький в Ізраїлі, але вже на Червоному морі. ФОТО

02.04.2009  09:30


Фото IzRus
Уже вдруге за останній місяць мер Києва Леонід Черновецький прибув до Ізраїлю. Як і в попередній раз столичного градоначальника супроводжують кілька людей, а його перебування на Святій землі не афішується.

Як пише ізраїльський сайт ІzRus, Черновецький прилетів до Ізраїлю 29 березня і пробуде тут до кінця цього тижня.

Разом зі своїми супутниками він зупинився в найфешенебельнішому готелі курортного міста Ейлат Sheraton Herods, що розташований на березі Червоного моря

Увечері 31 березня Черновецького помітили разом з молодою особою. З нею мер відвідав елітний бутік Turquoise, а потім ювелірний магазин Padani Time, пробувши в ньому близько півтори години.

За словами одного з продавців, у Turquoise російськомовна молода жінка придбала цілий набір модного одягу бірюзового кольору на досить велику, за ізраїльськими мірками, суму.

Черновецький на фоні вивіски на івриті одного з ейлатских магазинів, 31 березня 2009 року. Фото IzRus 
Як відомо, в кінці лютого мер також перебував в Ізраїлю. Тоді Черновецький більшу частину часу провів на курорті Мертвого моря.

Проте, схоже на те, що нинішньою відпусткою і поїздкою на Червоне море відпочинок мера Києва не закінчиться. За словами одного з ізраїльських знайомих Черновецького, столичний градоначальник дуже любить Ізраїль, і можливо, знову приїде сюди вже в квітні.

Той же співбесідник ІzRus додав, що дружина мера "начебто б має декілька родичів в Ашдоді, що репатріювалися в Ізраїль із Грузії".

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.