Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/49d326233210d/
Українська правда
Київ

У Києві відкривається весняний книжковий ярмарок

01.04.2009  11:30

2 квітня у столиці відкривається весняний книжковий ярмарок "Медвін". На ньому мешканцям столиці представлять книжкові новинки понад 300 видавництв України, Росії та Білорусі.

Книги продаватимуть за цінами виробників, пише муніципальна газета "Хрещатик".

Відвідувачам виставки запропонують придбати літературу різної тематики: дитячу, шкільні підручники, класичні та сучасні твори, наукові дослідження та фантастику.

У межах виставки відзначать переможців конкурсу короткого роману "Євро формат-2008". На ярмарок завітають російський письменник-фантаст Дмитро Биков, українські фантасти Генрі Лайон Олді та Андрій Валентинов. Кожен із них готує програму для творчого вечора і зустрічей із шанувальниками-однодумцями.

У суботу буде проведений круглий стіл "Містичне та реальне у "Білій гвардії" Михайла Булгакова". Також буде проведений Булгаківський бал та фантастична ОлДьова дискотека.

Крім того, у суботу пройде День дитячої книжки. До 60-річчя Ради Європи та 20-річчя Конвенції ООН про права дитини організатори підготували акцію "Будуємо Європу для дітей і разом із дітьми".

У її програмі - виставка дитячої літератури та презентація нових книжок, святковий концерт до 75-річчя видавництва "Веселка", майстерня старого Лева для дітлахів, конкурс дитячого малюнка серед дітей-інвалідів, конкурс студентських та наукових праць із правозахисної антитерористичної тематики, форум юнацької та дитячої фантастики "У світі фентезі".

Книжковий ярмарок триватиме з 2 по 4 квітня з 10.00 до 18.00, 5-го квітня -  з 10.00 до 15.00 у приміщенні експоцентру "Спортивний", що на вулиці Фізкультури, 1. Вхід вільний.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.