Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/49d310e3a85ec/
Українська правда
Київ

Черновецький знову махнув в Ізраїль

01.04.2009  09:59


Мер Києва Леонід Черновецький, який з 27 березня знову пішов у відпустку, перебуває в Ізраїлю.

Як пише "Газета по-київськи", в українському посольстві в Ізраїлю сказали, що Леонід Черновецкий перебуває з приватним візитом у місті Ейлат.

"У посольстві підтвердили, що мер Києва, як і минулого разу, приїхав у Ейлат, але відмовилися сприяти його спілкуванню з ізраїльською пресою", - сказав головний редактор ізраїльського медіа холдингу "Новини тижня" Леонід Білоцерківський.

При цьому не виключає, що на це раз столичний градоначальник зупинився у п'ятизірковому готелі Herods Palace.

Цікавим є те, що у нову відпуску Черновецького ніхто не відпускав. Немає інформації про це і на офіційному сайті Київської адміністрації .

Однак у прес-службі КМДА, відсутність розпорядженя про відпуску пояснюють "якоюсь нестиковкою у відділі кадрів".

Варто також відзначити, що у вівторок "привид" Черновецького з'явився у Верховній Раді послухати щорічне звернення президента до парламенту.

Спікер ВР Володимир Литвин сказав, що у засіданні беруть участь президент, прем'єр-міністр, члени уряду, керівники центральних органів влади і мер Києва. Хоча самого столичного градоначальника ніхто не бачив. Бачили його першого заступника Анатолія Голубченка.

"Якби він (Черновецький) був у Раді, я б точно про це знав. Але в ложах його не було, я це бачив", - сказав Ігор Лисов, народний депутат від Партії регіонів.

Як відомо, мер пішов у відпустку з 19 лютого по 21 березня 2009 року через хворобу. Тоді говорили, що Черновецький поїхав лікуватися до Ізраїлю. За однією з версією, мер відпочивав в одному з готелів мережі Le Meriden, за іншою - його разом із дружиною бачили в отеленні Royal Beach у Ейлаті.

Щоправда, Аліна Айвазова в інтерв'ю одному з видань спростувала чутки про те, що їздила разом з чоловіком відпочивати в Ізраїль.

"Льоня їздив в Ізраїль сам, і лікуватися, а не відпочивати, а я залишилася в Києві працювати. Повинен же хтось стежити за бізнесом, поки інший відпочиває", - сказала дружина мера.
 
10 березня мер призупинив відпустку "у зв'язку з робочою необхідністю".

А вже 26 березня Черновецький заявив журналістам, що знову відбуває у відпустку на Святу землю, пояснивши це проблемами зі здоров'ям.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.