Спортивних шкіл у Києві стане більше?


Не зважаючи на фінансову кризу, у Києві планують збільшити кількість дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Про це в інтерв'ю муніципальній газеті "Хрещатик" розповів новий начальник Головного управління з фізичної культури і спорту КМДА Володимир Філіппов.

За його словами у 2009 році в Києві планують відкрити спортивний комплекс і стадіон для тренування команд на вулиці Якубовського, 7-б на Теремках.

"Цей об'єкт обрано не випадково, адже цей житловий мікрорайон не зовсім благополучний із точки зору поширення негативних явищ у молодіжному середовищі. Він стане запасною базою в програмі Євро-2012, а надалі оновленим дитячим стадіоном", - сказав Філіпов.

Він також відзначив, що планується "створення нової дитячо-юнацької спеціалізованої спортшколи з карате".

За словами Філіпова, 2009 рік буде багатий на численні спортивні події.

"Зокрема навесні відбудеться два етапи з художньої гімнастики - Гран-прі Кубка світу та Кубок Дерюгіних, міжнародні змагання із дзю-до. Окрім цього, в столиці відбудеться чемпіонат Європи з бойових мистецтв та етапи Кубка світу з різних видів спорту", - сказав начальник Головного управління з фізичної культури і спорту КМДА.

Крім того, за його словами, Федерація спортивної гімнастики організовує перший кубок на честь видатного гімнаста Бориса Рахліна.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ