Після перемоги на ринзі Кличко візьметься за Черновецького



Після перемоги на боксерському ринзі, лідер однойменного блоку у Київраді Віталій Кличко візьметься за мера Києва Леоніда Черновецького.  

Про це депутат заявив у вівторок , повідомляє прес-служба Блоку Кличка.

"Після перемоги над Хуаном Карлосом Гомесом,  увесь свій робочий час я присвячу давньому супернику  -  горе-меру Києва, який навіть  нещодавно провів відкрите тренування на стадіоні. Як офіційний претендент на його місце, планую перемогти Черновецького достроково", - сказав Кличко.

За його словами, якщо Черновецький "навіть і наважиться зробити мені спортивний виклик, то міському голові точно не треба буде проходити обстеження, на якому наполягає парламентська комісія".

"Остання спроба влади провести засідання Київради показала - мер "догосподарювався" і йому більше не підконтрольна депутатська більшість. Наступним кроком фракцій, які далі не хочуть терпіти  політику київської влади, має стати об'єднання у Координаційну раду Порятунку Києва", - заявив лідер опозиції.

Кличко також закликав усі фракції Київради до діалогу.

"Сьогодні важливо відкинути політичні амбіції, забути про звання, регалії та посади і взятися за  роботу - звільнити місто від злочинної влади та перетворити Київ на справжню європейську столицю", - сказав Кличко.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ