Президентський лайнер виставили на продаж



Фото "КП"
У столиці виставлено на продаж президентське п'ятиповерхове судно "Дніпр-Плаза" з кімнатами відпочинку, рестораном і конференц-залом.

Як пише "Комсомольська правда", управління справами президента планувало орендувати цей корабель для ділових зустрічей перших осіб держави.

Ще півроку тому коло урядового пірса красувався лише сталевий каркас. Але сьогодні робота кипить. Щодня на пірсі працюють десятки робітників, підвозять будівельний матеріал і склопакети. Усередині закінчується встановлення систем кондиціонування, готові взятися до роботи і малярі. А лайнер вже став схожим на фешенебельний готель.

"Незважаючи на кризу, поки робота є, більше сказати нічого не можемо", - кажуть будівельники.

Однак коли корабель пустять на воду, відповісти не можуть.

"Хотіли пустити на воду ще торік, але через якісь труднощі здачу об'єкта перенесли. Роботи тут на кілька місяців. А коли і де цей красень буде плавати, сказати важко, адже його виставили на продаж", - кажуть робітники.

Варто відзначити, що влітку начальник Державного управління справами Ігор Тарасюк запевняв, що судно буде орендувати сам президент. Дирекція компанії "Дніпровська лагуна", якій належить "Дніпр-Плаза", каже, що нині судно виставлено на продаж.

"Так, дійсно, судно продається. Сказати про його вартість ми не можемо, зараз йдуть переговори про придбання цього об'єкта однією великою компанією. Якщо угода відбудеться, можливо, новий власник буде продавати судно вроздріб. Якщо ж ні, доводити його до розуму будемо самі. А вже потім продавати як готовий бізнес", - повідомив представник "Дніпровської лагуни".

На жаль, у компанії не уточнили, як президентський корабель раптом став звичайним товаром, не сказали і про те, чи є тією "великою компанією" секретаріат президента.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ