Комунальники умили руки від машин, яких затопило на стоянці



Фото "Сегодня"
Представники комунальних служб Києва не будуть нести відповідальність за ушкодження автомобілів внаслідок прориву труби на Троєщині.

Про це йдеться у коментарі начальника Головного управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Віталія Пшеничного, пише "Газета по-київськи".

За словами Пшеничного, автостоянка, яку затопило внаслідок прориву труби, знаходиться  в охоронній зоні "Київводоканалу", де заборонені будь-які спорудження, навіть тимчасові.

"Стоянка незаконна. Рік тому, перед Різдвом, там була аналогічна аварія, і усіх попередили", - підкреслив начальник ГУ з питань надзвичайних ситуацій.

Він відзначив, що у такому випадку ні КП "Київводоканал", ні будь-які інші комунальні служби міста не повинні нести відповідальність за ушкодження авто.

"Київводоканал не буде нести відповідальності. Цей майданчик у ніхто не погоджував", - сказав Пшеничний.

Він також заявив, що не знає, до кого постраждалі автомобілісти мають висувати претензії.

"Можливо, районна влада приймала якесь рішення, тоді вона буде відповідати. Але я ніяких документів не бачив", - сказав Пшеничний.

За його інформацією, внаслідок пориву труби ушкоджено близько 30 автомобілів.
 
Як відомо, у ніч з суботи на неділю на Троєщині 300 автомобілів залило водою та брудом. Це сталося  на двох автостоянках, що на вул. на Бальзака, 64 і 72а.

Причиною потопу на парковці став прорив водопровідної труби, що знаходилася на відстані 15 метрів від автостоянки.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ