Британська авіакомпанія відкрила рейси з Києва до Лондона


Британська авіакомпанія BMI почала польоти за маршрутом Київ (Бориспіль) - Лондон (Хітроу).

Про це повідомив керуючий директор компанії BMI Пітер Спенсер у ході презентації рейсу в аеропорту "Бориспіль", повідомляє УНІАН.

За його словами, компанія має намір виконувати 5 рейсів на тиждень за маршрутом Київ - Лондон, а також планує укласти партнерські угоди з українськими авіакомпаніями, в тому числі й код-шерінговими. Водночас Спенсер не назвав конкретних перевізників, з якими буде налагоджено співпрацю.

Відповідаючи на запитання журналістів, він позитивно оцінив перспективи нового рейсу.

"Незважаючи на те, що продаж авіаквитків почався всього 7-8 тижнів тому, на перший рейс було продано 62 квитки - це 40% завантаження рейсу. Якщо така динаміка зберігатиметься, за підсумками року ми плануємо вийти на завантаження близько 70%", - сказав Спенсер.

Як зазначив на церемонії відкриття рейсу гендиректор міжнародного аеропорту "Бориспіль" Борис Шахсуваров, початок польотів в Україну компанії BMI свідчить про посилення конкуренції на рейсах між Україною та Великою Британією.

"Компанія BMI вже четвертий перевізник на цьому напрямку. Посилення конкуренції в першу чергу відчують пасажири", - зазначив він.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ