На Куренівці збудують спортивно-розважальний комплекс



Фото "Деловой столицы"
Містобудівна рада столиці схвалила проект спортивно-розважального комплексу "Боулінг-клуб", який хочуть збудувати на вулиці Фрунзе, 134. Вартість реалізації проекту незалежні експерти оцінюють в $25 мільйонів.

Будівництво об'єкта планують розпочати в третьому кварталі цього року, пише "Деловая столица".

Проект п'ятиповерхового спортивно-розважального комплексу, загальна площа якого складе близько 7,5 тис. кв. м, розроблений ТОВ "Альтаїр-Альфа AGL" на замовлення ТОВ "Український фармацевтичний центр".

На відведеній під майбутню новобудову земельній ділянці площею 14 соток поки що стоїть старий будинок колишньої майстерні трамвайного депо. Його збираються знести.

Візуально і функціонально новий об'єкт буде нагадувати дитячий розважальний центр "Дивосвіт" на Оболоні.

За словами головного архітектора проекту Віктора Дубка, на першому поверсі спорудження планується облаштувати зал для гри в боулінг, стереокінотеатр і кафе.

На другому поверсі будуть ігрові кімнати для дітей і більярд, на третьому розмістять студії для занять співом і танцями, а також два виставкових зали. Приміщення четвертого і п'ятого поверхів призначені для спортивних атракціонів.

"Тут будуть багатофункціональні атракціони для тих, хто любить активний відпочинок, у тому числі стінка для скелелазіння і спуск для гірськолижників", - сказав директор ТОВ "Український фармацевтичний центр" Олег Копосов.

Під землею планують розмістити тренажерний зал та паркінг на 18 машиномісць. Ще 30 автомобілів можна буде залишити на сусідній земельній ділянці з боку вулиці Скляренка, із власником якого є офіційна домовленість. Також передбачений благоустрій і озеленення території довкола комплексу.

Містобудівники схвалили проект без істотних зауважень. За словами архітекторів, у цій частині міста немає жодного подібного об'єкта, тому поява "Боулінг-клубу" актуальна.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ