Столична міліція затримала велику партію зброї


Співробітники столичної міліції у п'ятницю ввечері затримали трьох чоловіків, що розвантажували з автомобіля "Mitsubishi Lancer" зброю та боєприпаси.

У машині були гвинтівки, кулемети, автомати, гранати та набої, пише Ліга з посиланням Центр зв'язків з громадськістю ГУ МВС в Києві.

Зокрема, були вилучені дві снайперські гвинтівки СВД, два ручних кулемети Калашникова з приладами нічного бачення, шість автоматів АКС, два - АК-74, два пістолети-кулемети МР-40 часів другої світової війни, 12 пістолетів системи "наган".

Міліція також забрала п'ять пістолетів ТТ, одну гранату РГД-5, близько 6 тисяч патронів, оптичні приціли, магазини до автоматів і запасні деталі до різних видів стрілецької зброї.

Фото "Газети по-київськи" 
Серед затриманих - заступник командира, начальник складу однієї з військових частин і директор приватного підприємства, яке займається переробкою й утилізацією зброї.

Зараз співробітники київської міліції і СБУ вживають заходів по розшуку і затримання інших членів злочинного угрупування. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ