На Троєщині потонуло 300 авто. ВІДЕО



Фото blog.i.ua
У ніч з суботи на неділю на Троєщині 300 автомобілів залило водою та брудом. Це сталося  на двох автостоянках, що на вул. на Бальзака, 64 і 72а.

Причиною потопу на парковці знову став прорив водопровідної труби, що знаходилася на відстані 15 метрів від автостоянки на підвищенні, пише Ліга.

Внаслідок цього потік води і піску рушив на машини, і за кілька хвилин під водою опинилися десятки авто.

За словами очевидця Сергія, близько третьої години ночі він почув лемент, лайку та автомобільні клаксони, а коли підійшов до вікна, то не повірив своїм очам.

"Уся наша стоянка була залита брудом і мокрим піском. Машини, які були припарковані ближче до воріт, були до дверей у воді, а от тим, хто поставив авто коло схилу, пощастило менше. Кілька автомобілів зникли під брудною рідиною", - з жахом сказав Сергій.

Охоронці автостоянки відразу зателефонували в аварійну "Водоканалу", однак там досить в'яло відреагували на виклик.

За словами начальника автостоянки №5 "Ніко сервіс" Олега Калька, викликали аварійку в 4:45, але приїхала вона тільки о 6 ранку, а воду перекрили о 7.00.

"За цей час машини залило водою до рівня салону, а на сусідній стоянці, яка знаходиться нижче від нас, так взагалі рівень води півтора метра!", - сказав Калько.

Працівники стоянки телефонували власникам авто. Багато водіїв майже відразу прийшли на місце, і годину спостерігали, як тонуть їхні машини, а потім весь день ліквідовували наслідки. Разом із двома стоянками повністю затопило і рейки швидкісного трамваю.

Комунальники просто розводять руками і в усьому звинувачують весну і танення вод. Мовляв, зрушився ґрунт, от труба і почала протікати.

Поки комунальники виправдуються, десятки автолюбителів збираються в юридичні контори, щоб спробувати відстояти свої права.

Варто відзначити, що стоянки на вул. Бальзака заливає не вперше: спочатку "потоп" стався влітку 2007 року, потім на Різдво  2008 року, коли вода дуже швидко перетворилася на лід.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ