Аделаджа: порушення кримінальної справи - це політичне замовлення



Фото www.ricardo.com.ua
Пастор церкви "Посольство Боже" Сандей Аделаджа називає політичним замовленням порушення проти нього кримінальної справи за обвинуваченням у привласнені коштів громадян шляхом шахрайства.

Про це духовний наставник київського мера Леоніда Черновецького заявив в інтерв'ю телеканалу "1+1".

"Коли ми дивимося на ці обвинувачення, то можна зрозуміти, що це політичне замовлення", сказав Аделаджа.

Він також наголосив, що "міліція хоче, щоб я був відповідальним за втрачені гроші людей".

"Я думаю, що це пов'язано з тим, що я перейшов дорогу багатьом людям - сильним світу цього, адже вони не люблять, що б хтось йшов проти їхньої волі", - підкреслив пастор.

Він відмовився назвати конкретні прізвища, підкресливши, що "це і так очевидно".

"Все, що робиться, націлено на те, що б я не міг захищати інтереси моїх парафіян, які втратили там гроші", - зазначив пастор "Посольства Божого".

Аделаджа заявив, що сьогодні ніхто точно не може сказати, скільки парафіян його церкви постраждало внаслідок вкладення грошей в "Кінгз Кепітал".

Він також наголосив на тому, що ніколи не рекламував "Кінгз Кепітал", а на відеозаписах, на яких він закликає вкладати гроші в цю компанію, його слова були "вирвані з контексту".

Аделаджа заявив, що говорити ж про "Кінгз Кепітал" під час проповідей його примушували запитання парафіян, і, за його словами, він завжди попереджав їх, що перш, ніж вкладати гроші, необхідно ретельно перевіряти документи.

Як відомо, наразі Аделаджа знаходиться під підпискою про невиїзд - йому висунуте звинувачення в організації заволодіння коштами громадян шляхом шахрайства.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ