У метро спіймали злодійку


Працівники міліції Київського метрополітену затримали 24-річну злодійку.

Як повідомляє Відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС, серед білого дня у вщерть заповненому пасажирами вагоні метро вона витягла гаманець з сумки своєї ровесниці.

Діяла злодійка  зі знанням справи: ухопивши здобич, вона разом з натовпом на станції "Вокзальна" вийшла з вагону, потім, наче забарившись, відокремилася від юрби, намагаючись якнайшвидше дистанціюватися від жертви.

Але ці маневри не допомогли: злодійку "вирахували". Під час затримання вона намагалася викинути гаманець. Тоді дівчина ще не знала, що в ньому було більше тисячі гривень, тобто цілком достатньо для того, аби опинитися за гратами.

Нині злодійка перебуває під слідством і перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів, тим більше, що кілька років тому вона вже притягалася до кримінальної відповідальності за крадіжку Печерським рай управлінням.

Міліція закликає пасажирів підземки бути обережними: не тримайте гроші, документи, мобільні телефони на видноті, особливо у відкритих сумочках, пакетах, зовнішніх кишенях. У цих випадках ваші речі можуть стати легкою здобиччю кишенькових злодіїв. 

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ