Бектурсунов не пам’ятає, що робив 16 березня


Радник мера Казбек Бектурсунов звинуватив "Українську правду. Київ" у використанні "непідтверджених фактів для своїх сумнівних публікацій".

"Сьогодні Київський медіа холдинг є лідером столичного медіа-ринку, на відміну від численних інтернет-сайтів, які керуються совковими принципами роботи, публікуючи замість потрібної читачам інформації плоди своєї хворої фантазії", - повідомив радник мера Києва.

Реакція Бектурсунов стосувалася новини " Столичні підприємства змушують виписувати рупор Черновецького? ФОТО", у якій ішла мова про те, що комунальні підприємства просили передплатити муніципальні ЗМІ.

"Українська правда" в чергове використовує непідтверджені факти для своїх сумнівних публікацій, заснованих на даних зі свого ж анонімного форуму", -  цитувала Бектурсунова муніципальна газета "Хрещатик".

"Українській правді. Київ" вдалося зав'язатися з людиною, яка була присутня на нараді 16 березня. У телефонній розмові підтвердили інформацію, написану раніше.

На запитання, про що йшла мова на нараді, співрозмовник відповів: "Це була нарада по взаємодії комунальних підприємств зі ЗМІ. Були присутні радник мера Степан Черновецький і радник Казбек Бектурсунов. Говорили, що маємо інформаційний простір, а ваші співробітники мають знати, що відбувається".

На запитання, чи була вказівка передплачувати муніципальні газети, співрозмовник відповів: "Просили передплатити... тобто, ви передплачуєте, а ми присилаємо вам повідомлення про події".

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ