У МВС заявляють, що ніяких протестантів не розганяли


Міністерство внутрішніх справ заявляє, що працівники міліції не розганяли протестантів на Майдані Незалежності.

Про це йдеться в повідомленні Департаменту зв'язків з громадськістю МВС.

"Окремі засоби масової інформації розповсюдила заяву однієї з громадських організацій про те, що начебто "міліція розправляється із протестними групами по всій країні". Як приклади наводяться факти нападу сьогодні вночі групи невідомих осіб на наметове містечко на Майдані незалежності у Києві, а також напад іншої групи на працівників машинобудівного заводу напередодні в Херсоні, до яких нібито причетні працівники органів внутрішніх справ", йдеться в повідомленні.

МВС наголошує, що працівники міліції не мають до цих інцидентів жодного відношення. Відповідні факти міліцією задокументовано. Наразі триває перевірка обставин цих подій та встановлення причетних до них осіб.

Водночас МВС України закликає представників громадських об'єднань утриматися від безпідставних звинувачень на адресу міліції. 

Як відомо, раніше прес-служба громадської ініціативи "Геть усіх!" повідомляла, що у п'ятницю о 5-тій годині ранку близько сотні чоловік в однаковому камуфляжі за сприяння міліції напали на наметове містечко громадської ініціативи на Майдані.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ