Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/49c254f94a1ce/
Українська правда
Київ

Керівництво Академії просить Черновецького не викидати їх на вулицю

19.03.2009  15:21

Керівництво Академії муніципального управління вимагає від мера Києва Леоніда Черновецького припинити злочинні дії, спрямовані на знищення цього вищого навчального закладу.

Про це йдеться у зверненні деканів Академії до Черновецького.

"Ми вимагаємо припинити злочинні дії з боку місцевої влади, спрямовані на дискредитацію державного вищого навчального закладу та на його фактичне знищення шляхом передачі приміщень в оренду комерційним структурам", йдеться в зверненні.
 
За словами керівництва Академії, у заявах столичного мера неодноразово порушувалось питання приватизації ВНЗ, що з юридичної точки зору носить неправовий характер, а також наносить значну шкоду іміджу та діловій репутації навчального закладу.

[L]"Чому так діє міська влада по відношенню до одного з найкращих навчальних закладів освіти столиці? Відповідь на це питання чекає багаточисельний колектив студентів, їх батьків та викладачів факультетів Академії", йдеться у зверненні.

Керівництво Академії муніципального управління нагадує, що цей навчальний закладо має ІV ріввень акредитації і за 14 років існування підготував більше 12 тисяч молодих спеціалістів.

"За ці роки в Академії склався висококваліфікований професорсько-викладацький колектив, здатний вирішувати всі проблемні питання, пов'язані з навчанням студентів в сучасних умовах. За останніми рейтинговими оцінками Академія входить в десятку "Найбільш студентських вищих навчальних закладів Києва" і в трійку лідерів за "гарантіями базових прав студента", наголошується у зверненні.

Під звененням підписалися декан юридичного факультету - професор Литвин О.П., економічного факультету - професор Безус А.М., факультету менеджменту - доцент Василик О.І., факультету міського господарства - доцент Міляєв Ю.П. і Карпатського факультету - доцент Скрипничук В.М.

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.