Керівництво Академії просить Черновецького не викидати їх на вулицю


Керівництво Академії муніципального управління вимагає від мера Києва Леоніда Черновецького припинити злочинні дії, спрямовані на знищення цього вищого навчального закладу.

Про це йдеться у зверненні деканів Академії до Черновецького.

"Ми вимагаємо припинити злочинні дії з боку місцевої влади, спрямовані на дискредитацію державного вищого навчального закладу та на його фактичне знищення шляхом передачі приміщень в оренду комерційним структурам", йдеться в зверненні.
 
За словами керівництва Академії, у заявах столичного мера неодноразово порушувалось питання приватизації ВНЗ, що з юридичної точки зору носить неправовий характер, а також наносить значну шкоду іміджу та діловій репутації навчального закладу.

"Чому так діє міська влада по відношенню до одного з найкращих навчальних закладів освіти столиці? Відповідь на це питання чекає багаточисельний колектив студентів, їх батьків та викладачів факультетів Академії", йдеться у зверненні.

Керівництво Академії муніципального управління нагадує, що цей навчальний закладо має ІV ріввень акредитації і за 14 років існування підготував більше 12 тисяч молодих спеціалістів.

"За ці роки в Академії склався висококваліфікований професорсько-викладацький колектив, здатний вирішувати всі проблемні питання, пов'язані з навчанням студентів в сучасних умовах. За останніми рейтинговими оцінками Академія входить в десятку "Найбільш студентських вищих навчальних закладів Києва" і в трійку лідерів за "гарантіями базових прав студента", наголошується у зверненні.

Під звененням підписалися декан юридичного факультету - професор Литвин О.П., економічного факультету - професор Безус А.М., факультету менеджменту - доцент Василик О.І., факультету міського господарства - доцент Міляєв Ю.П. і Карпатського факультету - доцент Скрипничук В.М.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ