Дочка Тимошенко відкриє ресторан у центрі Києва



Фото TabloID
Ресторан Сіrо's Pomodoro Шона Карра та прем'єрської дочки Євгенії Тимошенко, що на Шота Руставелі, 12, готується до відкриття.

Як пише "Газета по-київськи", хоча зовні ресторан ще без будь-яких пізнавальних знаків, однак у самому напівпідвальному приміщенні, оформленому у фірмовому помідорно-червоному кольорі, вже усе готове до відкриття.

Три зали розділені перегородкою: перший з високими стільцями, другий зі сценою для живої музики, а третій - для тих, хто не палить - з комфортними диванами і DJ-стійкою. Стіни закладу обвішані фотографіями власника бренду Чіро Орсіні, який обіймається з відомими людьми: Джонні Деппом, Клінтом Іствудом, Леонардо Ді Капріо, Патріком Суейзі.

За словами Євгенії Тимошенко, відвідувачів будуть заманювати живою музикою і вишуканими стравами італійського шеф-кухаря за "демократичною ціною".

"Ціни демократичні як для закладу такого рівня. Наприклад, піцца тут буде коштувати близько 50-100 гривень, є смачні і недорогі салати. Але лобстери або якесь особливе м'ясо не можуть коштувати зовсім дешево, і ми, зрозуміло, прив'язуємося до витрат. Але завищених цін не буде точно", - сказала господарка ресторану.

Вона також відзначила, що перелік страв буде чималий. Відвідувачам ресторану запропонують пасту з лобстером, стейки, ризотто, закуски з морепродуктов, велике вегетаріанське меню.

Як відомо, до піцци дочка прем'єр-міністра спеціалізувалася на варениках. Два роки тому вона вже відкрила "Вареничну" і кафе "Золота рибка" у Дніпропетровську. Ціни в дніпропетровських закладах демократичніші від київських - вареники коштують від 7 гривень за порцію.

Новий ресторан дочки Тимошенко матиме по сусідству - пафосний "Ангел" Ані Лорак, і шанований Андрієм Ющенко "Декаданс".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ