Черновецький побігав і поплавав, щоб довести, що він не псих



Фото "Сегодня"
Мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що він абсолютно здоровий як фізично, так і психічно.

Про це він сказав у середу після того, як пробігся на стадіоні "Динамо", підтягнувся 16 разів і поплавав у басейні.

"Філософія моєї поведінки така: я хочу перед усіма киянами і українцями показати, що я фізично і психічно абсолютно здоровий", - сказав мер, коментуючи призначення комісією ВР психіатричної експертизи для нього.

Він також заявив, що над демократичною Україною нависла небезпека.

"Хочу продемонструвати не лише киянам, а усім українцям, усім патріотам, усім демократам, що Україні загрожує фашизм, тоталітаризм. Подивіться на цих людей (показав на засідання верховної Ради, що саме транслювалося по телевізору), вони мене сьогодні судять і хочуть, щоб я усе своє життя провів за гратами у психічній лікарні", - сказав Черновецький.

Мер нагадав, що хоче продемонструвати усьому світові, що він психічно здоровий.

"Подивіться. Протягом 40 років свого життя - мені майже 60 років - подивіться на моє тіло, на те, як я висловлюю свої думки. Я абсолютно зоровий і адекватний. Я логічно мислю, філософськи, я кандидат наук, колишній проректор Київського державного університету, я прекрасно володію собою і своєю мовою", - наголосив мер.

Він відзначив, що вранішня пробіжка перед пресою була лише для того, щоб змити бруд з України, який на неї виливають політики.

"Чому я сьогодні бігав і плавав і підтягувався перед вами тільки для того, щоб змити з України, моєї батьківщини, рідної неньки увесь бруд, який на неї виливають безвідповідальні політики, народні депутати України", - сказав Черновецький.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ