У "Київавтодорі" кажуть, що ремонтувати дороги заважає погода


Ремонтувати київські вулиці та дороги заважають несприятливі погодні умови.

Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на корпорацію "Київавтодор".

Однак, як тільки погода стане кращою, у столиці розпочнуться роботи з ліквідації дефектів покриття у вигляді тріщин та ям глибиною до 3 см. Адже відповідно до технічних правил, ремонт доріг із застосуванням гарячої або холодної асфальтобетонної суміші виконують у суху погоду, коли температура повітря не нижче 5ºC, а осінню не нижче 10ºC.

Зважаючи на незадовільний технічний стан асфальту на дорогах Києва, шляхово-експлуатаційні управління ведуть профілактичний ремонт та ліквідацію ямковості.

У "Київавтодорі" повідомляють, що на сьогодні ліквідовані дефекти покриття на Південному мостовому переході, на мості Патона, на Московському мості, на проспектах Лесі Українки, Перемоги, Бажана, на бульварі Лепсе, на Новій дорозі від Повітрофлотського проспекту до Великої кільцевої дороги.

А також на вулиці Заболотного, Блакитного, Героїв оборони, Жмаченка, Алішера Навої, Теліги, Довженка, Щербакова, Паркова, Шовковична.

Роботи тривають на проспекті Відрадному, 40-річчя Жовтня, Броварський, Миру, на мості через Русанівську протоку, на вулиці Саперно-Слобідській, Хохлових, Межигірській, Тростянецькій, Ревуцького, Каховській, Луговій, Костянтинівській, Довнар-Запольського та на Великій кільцевій дорозі від проспекту Перемоги до межі міста.

На виконання ремонтних робіт у цьому році виділено 151,4 мільйона гривень.

"Київавтодор" просить водіїв з розумінням ставитись до тимчасових незручностей та про наявні недоліки в технічному стані покриттів вулиць інформувати диспетчера корпорації за телефоном 284-74-19 цілодобово. Водночас для можливості прискорення ремонту доріг, лагодити вулиці планують як у нічний так і денний час (крім годин "пік").

Як відомо, у четвер на вулиці Гетьмана провалився асфальт. Внаслідок такої "аварії" утворилася яма глибиною 2 метри.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ