Черновецький віддасть парки колишнім банкірам з "Правекса"?


Команда мера Києва Леоніда Черновецького вирішила змінити всіх керівників "Київзеленбуду", які чинили супротив дерибану київських земель за рахунок території зеленої зони і міських лісів.

Про це йдеться у відкритому листі колективу КО "Київзеленбуд" до киян, ЗМІ та політичних сил Києва.  

"Керівників "Київзеленбуду", які мали вищу фахову освіту та великий досвід (роботи)... міняють на колишніх працівників "Правекс-банку", які залишилися без роботи після його продажу власникам-іноземцям", йдеться в листі.

За словами зеленбудівців, ці люди чітко будуть використовувати усі команди "зверху" щодо переведення земель зеленої зони Києва в землі запасу, залишаючи таким чином киян без значної частини парків, скверів і лісів.

Колектив "Київзеленбуду" закликає киян не дозволити, щоб київські парки, сквери і ліси потрапили до рук купки колишніх банкірів, які дорвались до влади.

Зеленбудівці також пропонують оголосити конкурс заміщення посади начальника підприємства.

"Лише після проведення такого конкурсу видавати розпорядження КМДА про призначення керівника "Київзеленбуду", бо діючий, призначений адміністрацією керівник немає ніякого досвіду роботи в міському зеленому господарстві, без спеціальної освіти і не може фахово   керувати такою значною галуззю народного господарства", йдеться в листі.

Зеленбудівці вимагають розробити і затвердити нову Програму розвитку зеленої зони Києва та не допустити масове звільнення працівників передпенсійного віку.

Під листом підписався 1161 працівник "Київзеленбуду".

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ