Метрополітен економитиме на зарплатні, поїздах і освітленні. ФОТО наказу



Фото www.lustration.org.ua
Керівник столичного метрополітену Петро Мірошников підписав антикризовий план функціонування підприємства.

Про це повідомляє прес-служба Блоку Кличка, у розпорядженні якого є копія наказу.

"Як далі пан Мірошников буде відпиратися від свого наказу, так кого тепер він буде звинувачувати у брехні та наклепі, якщо документ ним підписаний?" - заявляють депутати Блоку.

Серед  основних "антикризових заходів"  - скорочення фонду оплати праці на 20%,  зменшення   витрат на матеріали, комплектуючі, запасні частини -  на 50%, зменшення кількості поїздів на лініях, економія на освітленні в вагонах та тунелях.

Разом з тим, у працівників метрополітену пенсійного віку будуть вилучені перепустки, які дають право безкоштовного проїзду. 

"Напевно,  економія на своїх пенсіонерах для пана Мірошникова край необхідна, адже йому треба забезпечити метрополітен камерами відеоспостереження на 71 мільйон гривень", - заявляють у Блоці Кличка.

Як відомо, раніше Мірошников спростовував інформацію про нібито підписаний ним наказ щодо економії у "Київському метрополітені". Начальник підземки заявляв, що в умовах фінансової кризи, метрополітен змушений планувати свою роботу, спрямовану на впровадження економії певних ресурсів, проте наразі жодне рішення про будь-які зміни у роботі метрополітену не прийнято.  

 

 

 
 

 

"Українська правда. Київ"
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ