Кабмін розпорядився прискорити будівництво кільцевої дороги в Києві


Уряд на засіданні 11 березня прийняв розпорядження "Про невідкладні заходи щодо прискорення будівництва великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва".

Розпорядженням визначено низку заходів, спрямованих максимально прискорити початок будівництва кільцевої дороги навколо Києва, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

Зокрема, передбачається внесення змін до нормативно-правової бази щодо спрощення проектування, будівництва автодоріг та покращання їх якості. Також планується врегулювати питання, пов'язані з виділенням земельних ділянок під забудову кільцевої дороги та включити її до переліку об'єктів права державної власності, які можуть надаватися в концесію.

Очікується, що прийняття в експлуатацію кільцевої дороги дасть можливість перерозподілити основні транспортні потоки, що прямують через столицю, зменшити рівень загазованості та шуму у місті. А також сприятиме розвитку промислової та комерційної інфраструктури Київської області, підвищенню інвестиційної привабливості регіону.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ