За 30 гривень пісні мера можна слухати цілодобово. Диск у продажу


4 березня вийшов музичний диск пісень у виконанні мера Києва Леоніда Черновецького. Альбом випустила компанія "Містерія звуку".

Ексклюзивний дистриб'ютор диску компанія MOON Records з 5 березня почала розповсюджувати його у торговельних мережах, пише муніципальна газета "Хрещатик".

Диск Леоніда Черновецького "Від мера, з любов'ю" коштує від 25 до 30 гривень залежно від націнки торговельної точки. На обкладинці - фотографія Черновецького, а також напис: "Якщо ви хочете допомогти знедоленим людям похилого віку і дітям подзвоніть по телефону: 1551 або 8 (044) 391-7373".

Пісенний репертуар Леоніда Черновецького складається переважно з хітів 1980-х . Зокрема, це "Все пройдет" Михайла Боярського, "Дожди" Ігоря Корнелюка, "Не сыпь мне соль на рану" В'ячеслава Добриніна, "Соло" Михайла Шуфутинського, "Долетай" Каті Лель, "Губы твои алые" Таїсії Повалій, "Свечи" Стаса Михайлова і "Любимая моя" В'ячеслава Бикова.

Їх міський голова виконував публічно під час мітингів на його підтримку.

Вихід диску став можливим після залагодження цінових питань щодо авторських прав із авторами та виконавцями цих хітів. Як повідомляє компанія MOON Records, альбом готували кілька місяців: багато часу витрачено на підписання контрактів.

На думку продюсера Дмитра Клімашенка, "у Леоніда Михайловича є слух, ноти він чисто бере". Він зазначив, що нині співають усі, хто хоче, але в київського мера сильна харизма, тому з радістю став його продюсером.

Про своє бажання продюсувати Черновецького заявив і український музикант Кузьма Скрябін. Він сказав, що "хотів би стати продюсером Черновецького і поїхати з ним на гастролі країною".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ