Син Черновецького купує "НТВ-мир"?



Фото "Сегодня"
Син мера Києва Степан Черновецький купує українську компанію, яка представляє інтереси російського каналу "НТВ-мир".

Про це повідомляють обізнані джерела "Дусі".

Договір нібито був підписаний у середу. І коли будуть виконані усі формальності, Степан стане офіційним власником компанії.

Щоправда, нинішній власник категорично спростовує факт продажу, запевняючи, що нікому, а надто родині Леоніда Черновецького, нічого не продасть.

Як пише газета, "поширювати свою медіа-гречку через "НТВ"" Черновецькі не зможуть: компанія, про яку йде мова, не втручається у наповнення каналу, а тільки збирає гроші за рекламу, що транслюється на території України.

Інвестувати у цей бізнес не потрібно нічого - хіба що домовлятися з новоствореними кабельними операторами про входження у їхню мережу.

Щоправда, навколо "НТВ-Мир" віднедавна щось відбувається. Про це, як пише видання, свідчить весняне загострення інтересу до цього каналу Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

На минулому засіданні ради каналу внесли останнє попередження за недотримання закону "Про рекламу". Однак очільник компанії Давиденко запевняє, що закони не порушував, а Нацрада просто намагається розвідати, скільки грошей заробляє "НТВ" в Україні.

У середу ж на засіданні Нацради заступник його голови Ігор Курус розпитував кабельщиків, чи готові вони викинути зі своїх пакетів НТВ, якщо по каналу буде "прийняте рішення".

Але якщо усе це правда, то у команди Черновецького нарешті з'явиться телеканал, який буде приносити прибуток.

Як відомо, наразі в обоймі Черновецьких вже є телеканал ТРК "Київ".

"Дуся" є дочірнім сайтом "Телекритики"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ