Черновецький каже, ніколи не підвищував тарифи і не вводив жодних податків


Мер Києва Леонід Черновецький заперечує свою причетність до підвищення тарифів у Києві.

Про це сказано в офіційній заяві мера, розміщеній в газеті "Метро", пишуть "Українські новини".

"Я, Леонід Черновецький, мер Києва, категорично заявляю, що ніколи не був ініціаторам програм, які грабують киян. За три роки жоден тариф для людей, що ледве зводять кінці з кінцями, не був піднятий... Будь-які чутки про те, що я є ініціатором введення яких-небудь додаткових податків і зборів у Києві, будуть мною нещадно припинятися", - сказано в тексті заяви.

Черновецький закликав киян не вірити друкованим виданням й інформаційним джерелам, які пишуть, що він має який-небудь стосунок до введення додаткових зборів або податків.

"Всі ці чутки розпускають політики, яких дратує моя незалежність і взаєморозуміння між киянами й столичною владою і які намагаються в такий спосіб підняти свій політичний рейтинг", - зазначив мер.

Черновецький упевнений, що Київ справляється з негативними явищами, викликаними економічною кризою в країні.

Як відомо, 4 березня президент Віктор Ющенко провів нараду з керівництвом Київської адміністрації й районних держадміністрацій Києва.

5 березня в.о. міського голови Анатолій Голубченко підписав розпорядження, якими були скасовані підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення і юридичних осіб.

Як відомо, раніше Черновецький ініціював введення плати за в'їзд у Київ і на міські кладовища, ввів нові тарифи на компослуги для населення і юридичних осіб, а також тарифи на ритуальні послуги, плату за неодружених і супутникові антени. Крім того, київська адміністрація хотіла ввести плату за медичні послуги, за відвідування школярами спортивних секцій тощо.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ