Підприємці пікетують мерію на знак протесту проти Черновецького


Близько 500 приватних підприємців, а також прихильників БЮТ, Соціалістичної партії і Блоку Литвина пікетують Київраду на знак протесту проти діяльності мера Києва Леоніда Черновецького.

Пікетники зайняли тротуар біля мерії по вул. Хрещатик, 36, пишуть "Українські новини".

Вони тримають символіку блоків і слухають виступ своїх лідерів. Також деякі пікетники пов'язали собі на одяг жовті стрічки з написом "Я проти Черновецького".

При цьому пікетники тримають манекен чоловіка без голови, що на попередньому мітингу підприємців 26 лютого мав на особі маску Черновецького.

На майданчику біля мерії, де зібралися пікетники, немає звичайної металевої огорожі й розставлених по її периметру міліціонерів, які зазвичай під час мітингів розмежовують пікетників, залишаючи вільним майданчик біля входу в мерію.

Пікетники у своїх виступах закликають Київраду зібратися на сесію й легітимувати рішення, прийняті на сесії 12 лютого, що стосуються скасування впорядкування розміщення малих архітектурних форм на території міста шляхом видачі МАФам дозвільної документації єдиним оператором.

Підприємці підкреслюють, що рішення Київради про впорядкування МАФів зазначеним шляхом спричинить знищення малого бізнесу в Києві й зруйнує підприємницьку інфраструктуру.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ