Довгому сподобалась нарада в Ющенка: президенту подякували


Київська влада висловлює вдячність президенту Віктору Ющенку за нараду, на якій обговорювалися важливі столичні проблеми.

Про це журналістам заявив секретар Київради Олесь Довгий після закінчення наради.

"Ми дякуємо президенту за те, що сьогоднішня нарада при обговоренні проблем Києва дала можливість акцентувати увагу, дала новий імпульс перегляду досить важливих для міста і всіх кияни питань. Ми вдячні за те, що питання такого високого рівня сьогодні  обговорювались за участю перших осіб держави за участю Кабінету міністрів ", - сказав Довгий.  

Він відзначив, що зокрема на нараді було порушено три важливих питання: бюджет 2009 року, перегляд тарифів на житлово-комунальні послуги і підготовка до Євро-2012.

"Було порушено і, я маю велику надію, що буде доведено до результативного кінця питання перегляду державного бюджету на 2009 рік, а також перегляду тих несправедливих вилучень до міста Києва, які мають місце. Другим питанням, яке підкреслювалось, це необхідність координування всіх зусиль по відношенню впровадження правильної справедливої тарифної політики і питання реформування ЖКГ", - сказав Довгий.

За його словами, те що стосується політичного і адміністративного конфлікту, який мав місце з головами районних рад, "ми перейшли до нового ступеню діалогу".

"Завдяки втручанню президента ми отримали цілий ряд доручень і керівники районів, я маю велику надію, звернуть на це увагу і зрозуміють серйозність неможливості допущення адміністративно-управлінського конфлікту в системі управління Києвом", - сказав Довгий.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ