Черновецькому ще не донесли, що Ющенко викликає його на килим?


Президент Віктор Ющенко має своїм указом відкликати мера Києва Леоніда Черновецького з відпустки для участі у спеціальній нараді щодо ситуації у столиці.

Про це у п'ятницю в інтерв'ю журналістам заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко, повідомляє УНІАН.

За словами Голубченка, про нараду він знає, але з телефонограми, про яку пишуть окремі ЗМІ. При цьому він зазначив, що досі не знає точної дати її проведення.

"Ніякої телефонограми не приходило на запрошення. Я чув про те, що президент збирається провести нараду, але ніяких термінів проведення, дня і часу, і тим паче ніякої телефонограми стосовно проведення я не отримав. Хоча я отримав запит на матеріали для підготовки такої наради. Коли вона буде, я не знаю", - сказав Голубченко.

На запитання журналістів, чи повернеться мер з відпустки і чи йому доведеться йти на нараду, Голубченко відповів: "Не знаю. Я можу сказати так: для того, щоб мер повернувся з відпустки, потрібно, щоб з'явився указ президента про відкликання його з відпустки. Це не моя компетенція (йти на нараду). Я навіть не думаю зараз про це".

Голубченко зізнався, що майже щодня по телефону обговорює з Черновецьким стан справ у Києві, але про наради у президента вони не говорили.

"Я з мером говорю по телефону, доповідаю йому про ситуацію в Києві, але цього питання ми не обговорювали", - сказав тимчасово виконуючий обов'язки мера.

Як відомо, Черновецький з 19 лютого по 21 березня відбув у щорічну відпустку. 23 лютого ЗМІ повідомили, що мер перебуває в Ізраїлю і відпочиває на Мертвому морі, в одному з елітних готелів. Тоді ж у прес-службі КМДА запевнили, що мер перебуває на лікуванні в закордонній клініці.

26 лютого глава Секретаріату президента Віктор Балога повідомив, що на наступний тиждень заплановано проведення спеціальної наради, на якій передбачається заслухати звіт керівництва КМДА, голів районних держадміністрацій щодо стану справ у столиці.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ