Столичний мер понаставляє в метро ігрових автоматів


У столиці з'явилися перші ігрові автомати від... мера! Хто б міг подумати, що в минулому завзятий борець з ігровими автоматами в місті (він навіть обіцяв вигнати всі "ігрові машини" за межі столиці!) Леонід Черновецкий усе-таки вирішить робити на них гроші?

Тож тепер блакитний автомат "Благодійна гра "Столиця" з логотипом міськадміністрації з'явився у переході на станції метро "Шулявська", пише "Сегодня".

Подейкують, що в метрополітені вже готують майданчики для нових автоматів.

"Останні кілька тижнів приходили люди, розглядали переходи станцій, де ми торгуємо, кажуть, будуть автомати ігрові встановлювати. Ми боїмося, що витіснять з наших місць і нас, хоча в нас договори оренди з метрополітеном, за які ми справно платимо", - сказала власниця декількох точок продажу преси в підземці Вікторія Гапчук.

За її словами, на скарги продавців в адміністрації підземки відповіли, що договорів оренди з "автоматниками" підписувати не будуть і вони будуть працювати "по-чорному". Мовляв, розмістити автомати розпорядилися в мерії.

У прес-службі міськадміністрації запевнили, що поки ніяких розпоряджень щодо ігрових автоматів не було.

"В основному переходи належать районним адміністраціям. Щоб ставили на території метро автомати, я не чула", -с казала прес-секретар метрополітену Надія Шумак і пообіцяла перевірити інформацію.

Як відомо, перший "благодійний" ігровий автомат нещодавно з'явився на Бессарабському ринку.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ