Черновецький перерве відпустку, щоб звітувати перед президентом



Фото "Української правди. Київ"
Мер Києва Леонід Черновецкий перерве свою відпустку, яку він проводить в Ізраїлю, щоб прилетіти у Київ на спеціальну нараду щодо ситуації у столиці, яку скликає президент  Віктор Ющенко.

Інформацію про те, що мер прилетить у Київ для зустрічі з президентом, газеті "Сегодня" підтвердили в оточенні Черновецкого.

За словами глави Секретаріату президента Віктора Балоги, Ющенко хоче почути від Черновецького аналіз процесів в економічному і соціальному житті столиці. Зокрема, про дотепер не прийнятий столичний бюджет, розвиток інфраструктури міста, відносинах з малим і середнім бізнесом.

Крім того, правоохоронці, які розслідують діяльність мера, закликають киян "стукачити" на градоначальника. Зокрема керівник столичної прокуратури Євгеній Блаживский заявив, що у випадку якщо роботодавці змушують працівників виходити на мітинг у підтримку мера, то людям належить написати заяву в прокуратуру або звернутися за номером 524-82 61 або 527-72-60.

Імовірно, що в понеділок буде проведена і гаряча лінія комісією Верховної Ради, яка розслідує діяльність мера. Про час і порядок звернення громадян повідомлять пізніше.

Як відомо, мер Києва Леонід Черновецький до 21 березня перебуває у відпустці. Як повідомляли у прес-службі КМДА, у мера підозра на запалення легенів, тому він лікується за кордоном.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ