Кільчицька пропонує ввести податок на брехню



Фото p-p.com.ua
Перший заступник мера Ірена Кільчицька пропонує ввести податок на брехню і провокації проти столичної влади.

Так Кільчицька прокоментувала заяву депутата Київради від фракції БЮТ Олексія Давиденка, який звинуватив столичну владу у бажанні ввести орендну плату для лікарняних каплиць.

"Я пропоную ввести податок на брехню, політичний бруд та провокації проти Києва. Це одразу дасть мільярди гривень у бюджет. Дуже шкода, що сьогодні не можна ввести податок на брехню, лицемірство та провокації від БЮТ, адже в такому разі не було б необхідності шукати додаткові засоби для наповнення а ні міського, а ні державного бюджету", - заявила Кільчицька.

За її словами, сьогодні в медичних закладах міста Києва працюють 800 орендарів, 500 з яких не мають відповідних договорів оренди. Серед них -  комерційні підприємства, аптеки, банки, навчальні заклади, громадські та релігійні організації тощо, повідомляє прес-служба КМДА.

"Для узаконення  відносин, а також заради індивідуального підходу до кожного напрямку, ми призначаємо окремі засідання Комісії з розгляду питань щодо використання майна лікувально-профілактичних закладів, на які запрошуються представники ЗМІ та всіх політичних сил", - сказала Кільчицька.

Вона відзначила, що вже проведені засідання Комісії з представниками учбових закладів, бюджетних організацій, які сплачують за оренду в межах витрат на утримання, та комерційних установ, які взагалі не мали договорів оренди протягом останніх 2-3 років.

На наступне засідання Комісії з розгляду питань щодо використання майна лікувально-профілактичних закладів, яке відбудеться у середу, запрошені представники парафій всіх релігійних організацій, які орендують приміщення в медичних закладах столиці.

"Ми будемо співпрацювати з ними на не гірших, ніж раніше, умовах. Ми запрошуємо всіх на це засідання, щоб всі могли переконатися в тому, як прозоро та з індивідуальним підходом до кожного працює міська влада", - підсумувала Кільчицька.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ