Черновецький готує переворот у трьох районах столиці - Пилипишин


Голова Шевченківської районної державної адміністрації в Києві Віктор Пилипишин заявляє, що мер Леонід Черновецький готує переворот у трьох районах столиці.

Представники Черновецького звертаються до депутатів різних фракцій з пропозицією висловити недовіру головам районів, повідомляє прес-служба Шевченківської райдержадміністрації.

За словами Пилипишина, 20 лютого в кабінеті мера відбулася нарада за участю представників Блоку Черновецького та ГАКу, де розроблялися плани по усуненню голів Шевченківського, Солом'янського та Дарницького районів.

"Районним депутатам за винагороду  пропонували підтримати усунення цих керівників. Таким чином, від порочної практики купівлі голосів киян за гречку міська влада перейшла до практики купівлі голосів депутатів", - сказав районний голова.

Він відзначив, що паралельно на голів району чиниться величезний тиск - їх змушують відмовитися від своїх слів з критикою проекту міського бюджету.

"Міська влада вже зробила основну масу киян бідними, а тепер хоче закрити рота людям, які намагаються сказати мешканцям правду про ситуацію в місті Києві", - сказав Пилипишин.

Голова Шевченківського району пропонує Черновецькому зосередитися на вирішенні актуальних проблем столиці та на розробці справжньої антикризової стратегії замість того, щоб кулуарно влаштовувати таємні змови та планувати "палацові перевороти" в окремо взятих районах.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ