Мірошников каже, що ніяких наказів по боротьбі з кризою не видавав


У Київському метрополітені заявляють, що наказу начальника підземки Петра Мірошникова "Про першочергові заходи по запобіганню наслідків фінансової кризи" просто не існує.

"Депутати Блоку Кличка вирішили пропіаритися за рахунок неіснуючого наказу начальника Київського метрополітену", йдеться в повідомленні прес-служби метрополітену.

А словами Мірошникова, дійсно, в умовах фінансової кризи, метрополітен змушений планувати свою роботу, спрямовану на впровадження економії певних ресурсів, проте наразі жодне рішення про будь-які зміни у роботі метрополітену не прийнято.  

"Блоку Віталія Кличка має бути соромно за власні фантазії, що наносять людям моральну шкоду. Якщо вони справді опікуються долею киян, то краще працювали б у комісіях Київради, зокрема, транспортній. Можливо, за їхньої безпосередньої допомоги, у бюджеті міста була б передбачена компенсація метрополітену за перевезення пільгових категорій пасажирів, а також кошти на розвиток стратегічного транспорту столиці", йдеться в повідомленні.

У Київському метрополітені заявляють, що замість 127 мільйонів гривень, держбюджет обіцяє виділити метро 22,5 мільйона гривень, а міський бюджет замість 88 мільйонів гривень -  ні копійки.    

"Питання безпеки і якості обслуговування пасажирів для нас завжди були і залишаться пріоритетними, і не підлягають ревізії. А неіснуючий наказ може бути підготовлений депутатами Блоку Кличко з метою деморалізувати ситуацію в колективі підприємства і підірвати авторитет надійного перевізника, яким є столична підземка", - сказав Мірошников.     

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ