Черновецький махнув на Мертве море за рекомендацією лікаря?


Мер Києва Леонід Черновецький відпочиває на Мертвому морі.

Як пише ізраїльський сайт IzRus з посиланням на свої джерела, Черновецький "зі свитою" відпочиває в Ізраїлю, на Мертвому морі, в одному з елітних готелів.

Черновецкий приїхав в Ізраїль в п'ятницю, 20-го лютого. Джерела в Україні стверджують, що Черновецкий вибрав відпочинок на Мертвому морі з "медичних причин", і збирався піти у відпустку ще наприкінці грудня 2008 року.

Крім того, як пише IzRus, наприкінці минулого тижня Черновецкий взяв участь у святкуванні дня народження великого українського бізнесмена. Гулянка пройшла одному з ресторанів у Тель-авівському порту.  

Олігарх з ініціалами А. К., який святкував своє 40-річчя, не хотів, щоб його свято, на котре спеціально прилетіли великі бізнесмени з СНД, було затьмарене набігом "папарацці", і постарався зберегти ім'я Черновецького і своє в таємниці.

За словами деяких джерел, мова йде про якогось Аркадія Кіпермана, але точної інформації про "засекреченого іменинника" немає.  

Як відомо, з 19 лютого по 21 березня мер відбув у щорічну відпустку. Відповідне розпорядження Черновецького від 19 лютого розміщене на офіційному сайті КМДА.

Згодом у прес-службі КМДА повідомляли, що Черновецький взяв відпустку, щоб лікуватися, оскільки у градоначальника є підозра на запалення легенів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ