Вікенд: цікава вистава, гуляння на Масляну, участь у скачках чи перегляд фільму?



Фото www.nr2.ru
У столицю знову повернулася зима. Справжня-справжнісінька, з морозом і снігом. Попереду останні повноцінні вихідні лютого. Тому усі, хто не встиг натішитися холодами, можуть погратися з друзями в сніжки, або спробувати покататися на лижах у Протасовому яру.

Тим, хто вже мріє про тепло і кого не приваблюють прогулянки на морозі можна цікаво провести вихідні в приміщенні і з цікавими людьми.

Вікненд театральний

Для прихильників живої гри зі сцени в театрі на Подолі пройде комедійна вистава "Дзеркало Сен-Жермен", присвячена лінгвісту Юрію Лотману.

Події спектаклю, як м'ячик переходять з 1901року в 2001 та навпаки, разів десять. Ситуація та люди, по суті, ті самі, тільки мова та одяг різні.

Усі сентиментальні та любителі романтики можуть завітати у театр ім. Лесі Українки і переглянути спектакль "Edith Piaf: життя в рожевому кольорі".

Біографічна вистава присвячена французькій співачці шансону Едіт Піаф. Переглянувши постанову, глядачі дізнаються про найважливіші життєві періоди артистки: голод, смерть доньки, втрату коханого, алкоголь та наркотики.

Виставкові вихідні

Прихильникам фотомистецтва варто сходити до галереї "Колекція" та ознайомитись із серією пейзажів Ксенії Гнілицької "Open Air".

Роботи Гнілицької проникнуті східною графікою. Фотохудожниця зробила живі та сучасні малюнки. Виставка проходитиме, за адресою ул. Паньківська, 8.

У музеї мистецтв ім. Богдана та Варвари Ханенків, що за адресою вул. Терещенківська 15/17, проходитиме нова виставка, присвячена західноєвропейському мистецтву XIV - XVIII століть.

Будуть представлені роботи майстрів періоду італійського Відродження: Джованні Белліні, Пьетро Перуджино, Якопо дель Селлайо.

Галерея "Цех" представляє виставку Юрія Єрмоленка "Перуанські діти". Це дуже прозорий проект, який розкриває поняття "довіра".

Кіно-вікенд

Для шанувальників співачки Земфіри режисер Рената Літвінова зняла фільм "Зелений театр". Його можна подивитися в кінотеатрі "Жовтень", що за адресою вул. Костянтинівська, 26.

Це перший фільм-концерт Літвінової, який показує портрет головної російської співачки останнього десятиріччя.

Знавцям корейської мови варто подивитися фільм про історію чоловіка, мрії якого втілились в реальність у житті однієї жінки. Кіноісторію покажуть у "Жовтні".

Вихідні з млинцями

Перші в цьому році гуляння киян на Масляну будуть проходити на Печерську. Всіх будуть пригощати традиційними стравами свята - млинцями та гарячим вином. Гості зможуть послухати хорові пісні та взяти участь у конкурсах.

Гуляння розпочнуться 22 лютого об 11 годині у парку будівництва кафедрального собору УПЦ, що на Залізничному шосе, 3.

Перегони на вікенд

У суботу о 12.00 на Київському іподромі, що на вул. Академіка Глушкова, 10, розпочнуться перегони за кубок мера Києва. Продовжуватиме кінні скачки шоу-програма за участю зірок української естради.

Як повіддомила прес-служба мерії, для любителів скачок співатимуть Наталя Могилевська та учасники Фабрики зірок - 2. Крім того жартуватимуть резиденти Comedy Club.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ