Черновецький знову зганяє людей на мітинг


У четвер працівників багатьох комунальних підприємств столиці у примусово збирають під Київською адміністрацією на підтримку мера Леоніда Черновецького.

Про це "Українській правді. Київ" повідомило джерело у "Київпастрансі".

"Я є працівником КП "Київпастранс". Я від усього колективу хочу повідомити наступне: 19 лютого  з  8:30 ранку  всіх працівників "Київпастрансу" у примусовому порядку  збирають під мерію на підтримку  Черновецкого. Усіх, хто не прийде лякають звільненням, невиплатою зарплати", - повідомили в "Київпастрансі".

Торкнулася примусова підтримка мера і КП "Благоустрій". За словами сина однієї зі робітниць цього комунального підприємства, працівників знову змушують іти на мітинг.

"У КП у черговий раз усім оголосили, що 19 лютого в 8-20 збір і всі йдуть на мітинг. Присутність людей буде перевірятися за списками. Погроза звільнення пролунала у відкриту", - повідомив співрозмовник.

Як відомо, у минулу п'ятницю під час мітингу низка студентів зізналися, що розмахують прапорами з символікою Блоку Черновецького за гроші. Тоді ж увечері в розпорядження "Української правди. Київ" потрапило фото рознарядки для КП "Київський метрополітен", у якій вимагали забезпечити присутність на мітингу 1200 осіб. Крім того, джерело у одній зі столичних лікарень повідомляло, що медиків зігнали на мітинг примусово.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ