"Дитячі" гроші відбиратиме Головне фінансове управління КМДА


Гроші зібрані від примусового продажу дитячих виробів, мають бути перераховані школами, ліцеями, гімназіями та дитсадками безпосередньо на Головне фінансове управління КМДА як "грант" для мера Києва Леоніда Черновецького.

Про це повідомляють депутати фракції БЮТ, до рук яких потрапив документ-звернення до директорів столичних закладів освіти.

Фото прес-служби БЮТ 

Блок Тимошенко обурений тим, наскільки цинічно "молода та перспективна команда" чинного мера планує обдирати київських дітей не лише шкільного віку, але й малюків з дитячих садочків.

За словами секретаря Постійної комісії Київради з питань освіти і науки бютівця Олексія Давиденка, одночасно із вимогою надати йому "грант на покращення рівня життя соціально незахищених верств населення", Черновецький вдвічі у бюджеті Києва-2009 скоротив фінансування програми "Турбота", спрямованої на підтримку малозабезпечених киян.

"Уявіть собі, що ваша дитина натхненно, з любов'ю багато часу присвятить створенню найкращого в її житті малюнка, а гроші від продажу цього витвору підуть не на покращення умов навчання малюків і навіть не в бюджет Вашої родини, а безпосередньо на рахунок фінансистів мера-мільярдера", -  сказав Давиденко.

Як відомо, раніше своїм розпорядженням Черновецький зобов'язав усі столичні навчальні заклади провести аукціони з продажу дитячої творчості. Гроші, отримані від продажу малюнків, мають піти на підтримку малозабезпечених і дітей-інвалідів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ